Oktatás

Franchise képzés

A Dakexpo Franchise Tanácsadó cég kis létszámú (maximum 8 fős), négy alkalmas képzéseket rendez induló és fiatal franchise hálózatok számára.

Következő képzésünket 2020. február 18-án indítjuk!

Az oktatást nagy hálózatok új munkatársainak a részére is ajánljuk, akik még nem tájékozottak a franchise világában. A képzéssorozat több alkalomból és különböző témákból áll, így mindenki kiválaszthatja a számára legérdekesebbet.
Az előadásokon vállalkozók és induló, új franchise hálózatok ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel és, hogy hogyan találják meg a potenciális franchise partnereket.
Alkalmas-e vállalkozása a franchise rendszerben való terjeszkedésre? Hogyan lehet sikeres franchise hálózatot építeni? Milyen az ideális franchise átvevő, hogyan lehet hatékonyan partnert keresni? Mit tartalmaz a franchise hálózatok kettős marketing tevékenysége? Mik a márkaépítés legfontosabb szabályai?

A résztvevők a fent felsorolt, illetve sok más kapcsolódó kérdésére is választ kapnak majd a franchise vállalkozás témakörében.
Minden eseményt személyre szóló konzultációval zárunk, amelyen egy ismert hálózat tulajdonosa, vagy vezetője is részt vesz.

Az előadássorozat részletes tartalma:

2020. február 18.
Mitől sikeres egy franchise hálózat?
A franchise üzleti modell felépítése, a jól működő rendszerek kritériumai, a kudarcok tipikus okai. Milyen üzleti koncepció alkalmas franchise hálózat kialakítására.

2020. február 25.
Milyen egy jó rendszergazda?
A sikeres rendszergazda ismérvei, hozzáállása. Mintaegység, működési tapasztalat, a koncepció fejlődése, üzleti terv, franchise díjak. Rendszergazda feladatai, kötelezettségei, felelőssége.

2020. március 3.
Ki az ideális átvevő és milyen tulajdonságokkal rendelkezik?
Az átvevő kiválasztás folyamata. Átvevő kiértékelés, kiválasztás folyamatának modellezése. Milyen átvevőket keresnek a világ vezető hálózatai, hogyan változik az átvevők iránti igény a világban. Milyen növekedési modellt válasszunk.

2019. március 10.
Hogyan találjuk meg az első átvevőket?
A franchise kettős marketingje, új marketing tendenciák, hogyan keresnek partnert a világ franchise hálózatai, valamint a fiatal, sikeres magyar hálózatok. Mely média a leghasznosabb a franchise hálózatok számára?

Részvételi díj:  74.000 Ft + Áfa / fő /4 alkalom.
A számla végösszege minden esetben bruttó 12.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.
Oktatás helyszíne: 1027 Budapest, Margit krt. 64/B. II. emelet

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a képzésekről, kérem keresse a Magyar Franchise Szövetség irodáját az alábbi elérhetőségeken:
Tel.: +36 1 391 7313
e-mail: info@franchise.hu e-mail címen

Előadó

dr. Mandel Katalin

a Magyar Franchise Szövetség főtitkára
az Európai Franchise Szövetség igazgatósági tagja