Oktatás

Franchise képzés

A Dakexpo Franchise Tanácsadó cég kis létszámú (maximum 8 fős) képzéseket rendez induló és fiatal franchise hálózatok számára.

Az oktatást nagy hálózatok új munkatársainak a részére is ajánljuk, akik még nem tájékozottak a franchise világában. A képzéssorozat több alkalomból és különböző témákból áll, így mindenki kiválaszthatja a számára legérdekesebbet.
Az előadásokon vállalkozók és induló, új franchise hálózatok ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel és, hogy hogyan találják meg a potenciális franchise partnereket.
Alkalmas-e vállalkozása a franchise rendszerben való terjeszkedésre? Hogyan lehet sikeres franchise hálózatot építeni? Milyen az ideális franchise átvevő, hogyan lehet hatékonyan partnert keresni? Mit tartalmaz a franchise hálózatok kettős marketing tevékenysége? Mik a márkaépítés legfontosabb szabályai?

A résztvevők a fent felsorolt, illetve sok más kapcsolódó kérdésére is választ kapnak majd a franchise vállalkozás témakörében.
Minden eseményt személyre szóló konzultációval zárunk, amelyen egy ismert hálózat tulajdonosa, vagy vezetője is részt vesz.

Az előadássorozat részletes tartalma:

Mitől sikeres egy franchise hálózat?
A franchise üzleti modell felépítése, a jól működő rendszerek kritériumai, a kudarcok tipikus okai. Milyen üzleti koncepció alkalmas franchise hálózat kialakítására.

Milyen egy jó rendszergazda? A sikeres rendszergazda ismérvei, hozzáállása. Mintaegység, működési tapasztalat, a koncepció fejlődése, üzleti terv, franchise díjak. Rendszergazda feladatai, kötelezettségei, felelőssége.

Ki az ideális átvevő és milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Az átvevő kiválasztás folyamata. Átvevő kiértékelés, kiválasztás folyamatának modellezése. Milyen átvevőket keresnek a világ vezető hálózatai, hogyan változik az átvevők iránti igény a világban. Milyen növekedési modellt válasszunk.

Hogyan találjuk meg az első átvevőket? A franchise kettős marketingje, új marketing tendenciák, hogyan keresnek partnert a világ franchise hálózatai, valamint a fiatal, sikeres magyar hálózatok. Mely média a leghasznosabb a franchise hálózatok számára?

Részvételi díj:  64.000 Ft + Áfa / fő /4 alkalom.
Kedvezmény:  Cégenként, több résztvevő jelentkezése esetén a második főnek a részvétel 54.000 Ft + Áfa /fő /4 alkalom.
A számla végösszege minden esetben bruttó 3.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.

Oktatás helyszíne: 1027 Budapest, Margit krt. 64/B. II. emelet

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a képzésekről, kérem keresse a Magyar Franchise Szövetség irodáját az alábbi elérhetőségeken:
Tel.: +36 1 391 7313
e-mail: info@franchise.hu e-mail címen

Előadó

dr. Mandel Katalin

a Magyar Franchise Szövetség főtitkára
az Európai Franchise Szövetség igazgatósági tagja

Jelentkezés:

 

Cég neve

Cím

Tel / Fax

Email cím

Résztvevők neve