A megfelelő vizuális megjelenés mára elengedhetetlen elem egy sikeres vállalkozáshoz. Egy profi arculattal könnyen kiemelkedhet a konkurensei közül! Több éves tapasztalatunkkal segítünk megalkotni ügyfeleink elképzeléseit!

Az alapvető arculati elemek meghatározzák cégedet az elkövetkező évekre. Pontosan ezért elengedhetetlen, hogy olyan arculat kerüljön kialakításra, amely illeszkedik az adott vállalkozás termékeihez, szolgáltatásaihoz, valamint célcsoportjához.

Logótervezés

A logó vállalkozásunk arca, tükrözi vállalkozásunk szellemét. A jó logó figyelem felkeltő, látványos, ugyanakkor könnyen megjegyezhető és felismerhető. Fontos, hogy minden méretben esztétikus legyen, ugyanis nem csak weboldalunkra, hanem sok céges termékre is rá fog kerülni.

A logó az egész arculat alapja, melynek formái és színei határozzák meg az egész cég vizuális megjelenését. Ezért is lényeges, hogy valódi egyedi és minőségi logója legyen vállalkozásának!

Kisarculat készítés

Vállalkozása arculatának alapjai már megvannak, de szüksége lenne profi névjegykártyára vagy éppen online anyagokra? Ebben is segítségére lehetünk!

A kisarculat minden apróságot magában tartalmaz. A részletesség és precizitás elengedhetetlen a rólunk kialakított kép megteremtésében. Fontos, hogy logónkat, szimbólumainkat, gyakran használjuk, hogy vásárlóink megjegyezzék és felismerjék. Egy profi kisarculat nem csak ügyfeleinkben tesz jó benyomást, hanem működésünket is megkönnyíti.

A kisarculat részeként elkészítünk minden olyan anyagot, amely az adott cég kommunikációjához elengedhetetlen. Ide tartozhat a névjegykártya, a levélpapír, gépkocsi matricázás, a Facebook vagy éppen Instagram kommunikáció során használt anyagok. A célunk az, hogy minden a sikeres működéshez elengedhetetlen arculati anyagot megtervezzünk ügyfeleink számára.

Arculat tervezés

Még csak egy elképzelése van, hogy milyen logót, illetve arculati anyagokat szeretne? A teljes tervezésben és elkészítésben tudunk Önnek segíteni. Az első vonaltól megrajzolásától a nyomdai kivitelezésig mindenben állunk rendelkezésére!

Az arculattervezés egyre inkább a minimalista irányba mutat. „Legyen egyszerű, de nagyszerű.” A vizuális megjelenés teremti meg a harmóniát és összefüggést arculati elemeink között. Bár az arculati elemek nem feltétlenül rendelkeznek önálló mondani valóval, mégis kulcsfontosságúak az érdeklődés felkeltésében, de vannak olyan vállalkozások is, melyeknek a lényegét az arculat már megmutatja, és a felület  gyors és könnyű használata adja meg a gerincét, ilyen például az Airbnb vagy a Fitbit.

Az arculat vállalkozásunk külső megjelenése, nem ez adja a lényeget, mégis elengedhetetlen a sikerhez.

Amennyiben még nincs egységes arculata, vagy ráférne egy ráncfelvarrás, írjon nekünk és készítsük el együtt!

Márkaépítésben az első lépés az arculat megalkotása

 
A hatékony márkaépítéshez elengedhetetlen az adott cég célcsoport elvárásainak megfelelő arculat kialakítása, hiszen lehet bármilyen jó marketing kampány összerakni, amennyiben nem megfelelő az arculat és a kommunikáció nyelve, amivel a potenciális vásárlókhoz fordulunk. Pontosan, ezért mi az arculat tervezést is a célcsoportok ismeretében vagy éppen felmérésével kezdjük. A célunk az, hogy a közös munka végén minden eszköz adott legyen az ügyfeleink kezében, ami a sikeres brandépítéshez elengedhetetlen.
 
rakjunk be egy referencia oldalra átírányító fület embo!
meg egy formot, hogy ha velünk akar dolgozni akk fel tudja venni a kapcsolatot. meg vmi képek kénének, meg ilyenek h designos legyen. néhány stock fotó