fbpx

Ki akarsz tűnni a piacon?

Elavult honlap, idejét múlt arculat és inkonzisztens megjelenés. Ismerős a probléma?

Egy márka megjelenése és a marketing kéz-a-kézben járnak, ráadásul egy hiányos brand káros hatásait nehezen lehet kimutatni. Segítünk abban, hogy többé ne fordítson hátat ügyfél cégednek és franchise-kész arculattal építhess hálózatot.

Ismerősek az alábbiak?

Elavult honlap, lassú betöltés, nehéz kezelhetőség, semmi automatizmus. Valamiért a legjobban optimalizált marketingkampányok se vezetnek eredményre, egyszerűen azonnal kilépnek a felhasználók?

Nem tudod hogy kezdj neki az arculati ráncfelvarrásnak? Szereted a logód és a megjelenést, de úgy érzed szükség lenne egy frissítésre?

Növekednél de nem tudod, hogyan biztosítsd a védjegyet leendő partnereid számára? Nem tudod hol jegyezd be a logód a nemzetközi terjeszkedéshez?

A megjelenésed jó, de a posztjaid átlagosak, nincs egyedi hangja a márkának online?

Összekevernek ügyfeleid a versenytársakkal?

SEGÍTÜNK A KÖVETKEZŐ SZINTRE LÉPNI

Több, mint 20 év alatt 100+ hálózat felépítésében vettünk részt. Ismerjük a terjeszkedés és a nemzetközi piacra lépés titkait, köztük azt is, hogy mitől lesz egy márka lebilincselő. Ha arculatról van szó, akkor tudjuk hogyan tűnjön ki vállalkozásod a versenytársak közül.

Miben tudunk segíteni?

Személyre szabott

Nem próbáljuk a saját képünkre formálni a márkát ami a tiéd. Séma megoldások helyett minden javaslatot gondos kutatással előzünk meg, veled közösen fejlesztjük a megjelenést, hogy zökkenőmentesen történjen a ráncfelvarrás.

Logótervezés

Hálózatszintű márka építéséhez elengedhetetlen egy logó, ami a vállalkozás arcává válhat. Emlékezetes, alkalmazkodóképes, modern jelképeket tervezünk melyeket több színben, több méretarányban is megtudsz jeleníteni identitásvesztés nélkül.

Weboldal tervezés

Gyorsan betöltő, naprakész honlapokat fejlesztünk az arculatnak megfelelő egyedi megjelenéssel. De itt nem állunk meg. Statikus weboldalak helyett teljeskörű automatizációkat építünk, hogy soha többé ne veszíts el érdeklődőket.

Nyomtatott anyagok

Megtervezzük és igény esetén legyártjuk a nyomdai anyagokat vállalkozásod számára. Legyen szó névjegykártyákról, szórólapokról vagy akár óriásplakátokról. Mindezt marketingszemlélettel tesszük, olyan anyagokat készítünk, amik nem csak szépek, de használhatóak is.

Márkaépítés

Nem hagyjuk, hogy az arculatváltás váratlanul érje ügyfeleid. Megmutatjuk hogyan kommunikáld és frissítsd meg a márkát természetes módon. Mindezt marketinggel támogatjuk, hogy a piacon mindenki megismerje a márkád.

Támogatás

Hosszútávon is számíthatsz ránk. Minden elkészült anyagot szerkeszthető formában átadunk és tárolunk a számodra. Ha a jövőben módosítanál, mi akkor is ott vagyunk. A tervezéstől a gyártásig valamennyi feladatról gondoskodunk.

Mi a következő lépés?

Ha úgy gondolod eljött az ideje, hogy a piacvezető márkák szintjére lépj, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. A közös munka során az alábbi folyamatokat követve először megismerjük céged, hogy a neked megfelelő megoldást tudjuk kidolgozni.

#1

Kapcsolatfelvétel

Ha úgy döntesz, hogy eljött az ideje a márkaépítésnek, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Hamarosan egy részletes kérdőívvel keresünk, mely segít nekünk a céged megismerésében.

#2

A márka megismerése

A kapcsolatfelvételt követően átvilágítjuk céged online és offline megjelenését, kielemezzük a marketinget és az arculati eszközöket, hogy felkészüljünk a közös munkára. Átbeszéljük veled céged legfontosabb alapértékeit és céljait. Fontos, hogy mi is megismerjük a vállalkozásodat és annak működését, hiszen csak így tudunk igazán segíteni.

#3

Konzultáció

Az első találkozó során már kész javaslatokkal készülünk a számodra. Konkrét eszközöket és lépéseket mutatunk be, amellyel megkezdhető az arculat frissítése. A konzultáció során a te visszajelzéseid alapján fejlesztjük ezeket a terveket.

#4

Kivitelezés

Ha elkészült a kész verzió, mellyel te is elégedett vagy, akkor átküldünk minden kész anyagot. Segítünk abban, hogy a különböző arculati eszközöket bevesd és elkezd használni a gyakorlatban is.

Építsen velünk

ÉPÍTSEN VELÜNK FRANCHISE HÁLÓZATOT

Számos vállalkozás felépítését segítettük az első egységtől a századikig. Feladatunk, hogy segítsünk vállalkozásának eljutni a következő szintre.

SEGÍTÜNK A KÖVETKEZŐ SZINTRE LÉPNI

SZAKÉRTŐKKEL KÖZÖSEN

0 +
vállalkozó
0
franchise hálózat
0 +
év tapasztalat

Hogyan szeretnéd fejleszteni vállalkozásod?

Franchise előnyei

A franchise, mint terjeszkedési modell lehetővé teszi külső partnerek bevonását a vállalkozás fejlesztésébe azáltal, hogy annak márkáját és üzleti tudását elérhetővé teszi számukra. A franchise partnerek a know-how és brand használatáért cserébe franchise díjat és royalty-t fizetnek a rendszergazdának. Ez a kölcsönös működés lehetővé teszi a hálózat számára, hogy alkalmazottak helyett motivált vállalkozók bevonásával gyorsítsa fel terjeszkedését, ahogyan ezt számos nagy márka bizonyította már.

dr. Mandel Katalin 20 éve végez tanácsadói tevékenységet induló vállalkozások és már működő hálózatok számára. Munkája során betekintést nyert több száz hazai és külföldi koncepció belső működésébe, részt vett több nemzetközi hálózat terjeszkedésében is. Szinte minden szektorból vannak ügyfelei a gyógyszeripartól kezdve a kereskedelmen és vendéglátáson át egészen a szépségiparig és az oktatásig.

Ha úgy érzi, hogy együtt egy magasabb szintre tudnánk emelni a cégét, írjon nekünk!

Elérhetőségek

1027 Budapest, Margit krt. 64/b

office[kukac]dakexpo.com

+36 20 802 7196