Mi az e-Learning?

Az e-Learning elektronikus tanulást jelent, melynek segítségével minimálisra csökkenthető az új munkatársak betanítására fordított idő!

Melyek az e-Learning előnyei?

Az elektronikus oktatásnál biztosak lehetünk abban, hogy minden résztvevő azonos, és egységes tudást szerzett meg, illetve a folyamatosan visszatérő tesztekkel követhető hol tart a felhasználó, és milyen eredményeket ért el a különböző területeken.

A felhasználó szempontjából is hatékonyabbá teszi a tanulást az e-Learning rendszer, hiszen mindenki annyi időt tölthet egy-egy fejezettel, ami neki a legmegfélőbb. Az e-Learning-ben rejlő lehetőséget pont ez adja, hogy a tanuló a saját maga által meghatározott sebességgel haladhat az anyagban.

„Értelmetlen arra számítani, hogy mindegyik tanulónak ugyanannyi időt vesz igénybe, hogy azonos eredményeket érjék el.” – Benjamin Bloom

Milyen a jó e-Learning?

Az online oktatás nem attól lesz jó, hogy felvesszük a tartalmakat és videóként odaadjuk a munkatársaknak, sem attól, ha száraz lexikális anyagot adunk a kollégáknak.

A jó e-Learning színes, interaktív, feladatokkal töredezi az anyagot, hogy folyamatosan fenntartsa az olvasó érdeklődését. Emellett kisebb feldolgozható részekben, példákkal illusztrálva adagolja, melynek köszönhetően könnyebben átlátható és feldolgozható.