Képzésünk a franchise, a franchise rendszerek minden lényeges területével foglalkozunk. Az 5 napos oktatás során kidolgozott tematika alapján vezetjük be a résztvevőket a franchise hálózat építés világába – az előadásokat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára tartja -, és minden képzési alkalmat egy ismert hazai franchise hálózat tulajdonosával, vezetőjével történő konzultáció zár.

Alkalmas-e vállalkozása a franchise rendszerben való terjeszkedésre? Hogyan lehet sikeres franchise hálózatot építeni? Miként kell és lehet a know-how-t a kézikönyvekben dokumentálni? Milyen az ideális franchise átvevő, hogyan lehet hatékonyan partnert keresni? Mit tartalmaz a franchise hálózatok kettős marketing tevékenysége? Melyek a márkaépítés legfontosabb szabályai?
A résztvevők a fent felsorolt, illetve sok más kapcsolódó kérdésre is választ kapnak a franchise képzésünkön.

Az előadás sorozat részletes tematikája:

Mi a franchise? Mitől sikeres egy franchise hálózat? A franchise üzleti modell felépítése, a jól működő rendszerek kritériumai, a kudarcok tipikus okai. Milyen üzleti koncepció alkalmas franchise hálózat kialakítására.
Milyen egy jó rendszergazda? A sikeres rendszergazda ismérvei, hozzáállása. Mintaegység, működési tapasztalat, kézikönyvek, a koncepció fejlődése, üzleti terv, franchise díjak. Rendszergazda feladatai, kötelezettségei, felelőssége.

Ki az ideális átvevő, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Az átvevő kiválasztás folyamata. Átvevő kiértékelés, kiválasztás folyamatának modellezése. Milyen átvevőket keresnek a világ vezető hálózatai, hogyan változik az átvevők iránti igény a világban. Milyen növekedési modellt válasszunk.

Hogyan találjuk meg az első átvevőket? A franchise kettős marketingje, új marketing tendenciák. Hogyan keresnek partnert a világ legnagyobb franchise hálózatai, valamint a fiatal, sikeres magyar hálózatok. Milyen média felületek a leghasznosabbak a franchise hálózatok számára?

Egy hálózat növekedésével járó legfontosabb feladatok. Franchise központ kialakítása. Franchise prezentáció, szerződéskötés előtt átadandó információk köre, új üzletek dolgozóinak betanítása. Franchise egységek ellenőrzése.

Valamennyi képzési alkalom 10:00 órától 15:00 óráig tart.

Minden alkalommal az előadásokat követően lehetőség nyílik egy hazai hálózat tulajdonosával, vezetőjével a kis csoportos konzultációra.

Oktatás helyszíne: 1027 Budapest, Margit krt. 64/B. II. emelet

A franchise képzés (5 alkalom) részvételi díja 139.000 Ft + Áfa/fő.
A számla végösszege bruttó 25.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.

A következő képzés időpontja: november 15., 17., 22., 24. és 29.

Tel.: +36 1 391 7313
e-mail: info@franchise.hu e-mail címen

Jelentkezés