fbpx

Vállalkozásfejlesztés
franchise-ban

Lépj szintet cégeddel, terjeszkedj az óriások mintájára építve. A workshop keretében 20+ éves tapasztalattal rendelkező szakértőkkel és piacvezető márkák képviselőivel közösen segítünk abban, hogy vállalkozásodból hálózatot építs.

Építs franchise hálózatot cégedből.

20 éves tapasztalat

Az első egységtől egészen a századikig számos hálózat építésében vettünk már részt, ezt a tudást adjuk át a képzésen.

Terjeszkedés titkai

Bemutatjuk, hogy mi áll a franchise rendszerek sikere mögött, milyen kritériuoknak kell megfelelni.

Vezetői konzultáció

Minden képzés alkalmon külön-külön vezetővel, piacvezető hálózatok képviselőivel konzultálhatsz.

5 alkalmas workshop

A képzséi alkalmak 10:00 órától 15:00 óráig tartanak és egy étkezést tartalmaznak.

Franchise rendszerek
Május 9.

Mitől sikeres egy franchise hálózat? A franchise üzleti modell felépítése, a jól működő rendszerek kritériumai, a kudarcok tipikus okai. Milyen üzleti koncepció alkalmas franchise hálózat kialakítására.

Terjeszkedési modellek
Május 14.

Milyen egy jó rendszergazda? A sikeres rendszergazda ismérvei, hozzáállása. Mintaegység, működési tapasztalat, a koncepció fejlődése, üzleti terv, franchise díjak. Rendszergazda feladatai, kötelezettségei, felelőssége.

Partnerkeresés
Május 16.

Ki az ideális átvevő és milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Az átvevő kiválasztás folyamata. Átvevő kiértékelés, kiválasztás folyamatának modellezése. Milyen átvevőket keresnek a világ vezető hálózatai, hogyan változik az átvevők iránti igény a világban. Milyen növekedési modellt válasszunk.

Marketing
Május 22.

Hogyan találjuk meg az első átvevőket? A franchise kettős marketingje, új marketing tendenciák, hogyan keresnek partnert a világ franchise hálózatai, valamint a fiatal, sikeres magyar hálózatok. Mely média a leghasznosabb a franchise hálózatok számára?

Hálózatépítés
Május 24.

Egy hálózat növekedésével járó legfontosabb feladatok. Franchise prezentációk, szerződéskötés előtt átadandó információk köre. A franchise központ finanszírozása és a franchise sales folyamata.

Franchise előnyei

A franchise, mint terjeszkedési modell lehetővé teszi külső partnerek bevonását a vállalkozás fejlesztésébe azáltal, hogy annak márkáját és üzleti tudását elérhetővé teszi számukra. A franchise partnerek a know-how és brand használatáért cserébe franchise díjat és royalty-t fizetnek a rendszergazdának. Ez a kölcsönös működés lehetővé teszi a hálózat számára, hogy alkalmazottak helyett motivált vállalkozók bevonásával gyorsítsa fel terjeszkedését, ahogyan ezt számos nagy márka bizonyította már.

Szakértőkkel közösen

0 +
RÉSZTVEVŐ
0
ÜGYFÉL
0 +
ÉV TAPASZTALAT

dr. Mandel Katalin 20 éve végez tanácsadói tevékenységet induló vállalkozások és már működő hálózatok számára. Munkája során betekintést nyert több száz hazai és külföldi koncepció belső működésébe, részt vett több nemzetközi hálózat terjeszkedésében is. Szinte minden szektorból vannak ügyfelei a gyógyszeripartól kezdve a kereskedelmen és vendéglátáson át egészen a szépségiparig és az oktatásig.

Jelentkezzen most

A képzés részvételi díja: 169.000 Ft + Áfa / fő.

© 2024 Dakexpo Kft. minden jog fenntartva.