A Dakexpo Franchise Tanácsadó cég kis létszámú (maximum 10 fős), öt alkalmas képzéseket rendez induló és fiatal franchise hálózatok számára.

Az oktatást nagy hálózatok új munkatársainak a részére is ajánljuk, akik még nem tájékozottak a franchise világában. A képzéssorozat több alkalomból és különböző témákból áll, így mindenki kiválaszthatja a számára legérdekesebbet.
Az előadásokon vállalkozók és induló, új franchise hálózatok ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel és, hogy hogyan találják meg a potenciális franchise partnereket.
Alkalmas-e vállalkozása a franchise rendszerben való terjeszkedésre? Hogyan lehet sikeres franchise hálózatot építeni? Milyen az ideális franchise átvevő, hogyan lehet hatékonyan partnert keresni? Mit tartalmaz a franchise hálózatok kettős marketing tevékenysége? Mik a márkaépítés legfontosabb szabályai?
A résztvevők a fent felsorolt, illetve sok más kapcsolódó kérdésére is választ kapnak majd a franchise vállalkozás témakörében.
Minden eseményt személyre szóló konzultációval zárunk, amelyen egy ismert hálózat tulajdonosa, vagy vezetője is részt vesz.

Az előadássorozat részletes tartalma:

Mitől sikeres egy franchise hálózat? A franchise üzleti modell felépítése, a jól működő rendszerek kritériumai, a kudarcok tipikus okai. Milyen üzleti koncepció alkalmas franchise hálózat kialakítására.

Milyen egy jó rendszergazda? A sikeres rendszergazda ismérvei, hozzáállása. Mintaegység, működési tapasztalat, a koncepció fejlődése, üzleti terv, franchise díjak. Rendszergazda feladatai, kötelezettségei, felelőssége.

Ki az ideális átvevő és milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Az átvevő kiválasztás folyamata. Átvevő kiértékelés, kiválasztás folyamatának modellezése. Milyen átvevőket keresnek a világ vezető hálózatai, hogyan változik az átvevők iránti igény a világban. Milyen növekedési modellt válasszunk.

Hogyan találjuk meg az első átvevőket? A franchise kettős marketingje, új marketing tendenciák, hogyan keresnek partnert a világ franchise hálózatai, valamint a fiatal, sikeres magyar hálózatok. Mely média a leghasznosabb a franchise hálózatok számára?

Mik a hálózat növekedésével járó legfontosabb feladatok? Franchise prezentáció, szerződéskötés előtt átadandó információk köre, új üzletek dolgozóinak betanítása, franchise egységek ellenőrzése.

Oktatás helyszíne: 1027 Budapest, Margit krt. 64/B. II. emelet

A franchise képzés (5 alkalom) részvételi díja 149.000 Ft + Áfa/fő.
A számla végösszege bruttó 25.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.

A következő képzés időpontja: szeptember 5., 7., 12., 14. és 19.

Jelentkezés itt vagy  telefonon, emailen.

Tel.: +36 1 391 7313 

e-mail: info@franchise.hu e-mail címen

Előadó:


dr Mandel Katalin


a Magyar Franchise Szövetség főtitkára