dr. Mandel Katalin

franchise tanácsadó

A Dakexpo Kft. 2004 és 2008 között 5 alkalommal rendezte meg a Magyarországi Buybrand Show –  Franchise Kiállítást. A 2000-es évek közepétől a kiállítás szervezéssel párhuzamosan kezdte meg franchise tanácsadói tevékenységét a cég. Az elmúlt 15 évben számos induló vállalkozásnak és már működő hálózatnak segítettünk a növekedésben és rendszerének stabil alapokra helyezésében. Munkánk során betekintés nyertünk több száz hazai és külföldi franchise koncepció felépítésébe. Olyan franchise hálózatok fejlesztésében, ill. nemzetközi terjeszkedésében vettünk részt, mint például a DIEGO, a Benu Gyógyszertárak vagy éppen az AXA Bank.

A cég vezető tanácsadója dr. Mandel Katalin, aki 12 éve a Magyar Franchise Szövetség főtitkári posztját is betölti és korábban éveken keresztül az Európai Franchise Szövetség igazgatósági tagja volt, emellett a Franchise Vállalkozás írója, illetve a Franchising in V4 countries és a Franchising in Eastern Europe című könyvek társszerzője.

Mi a franchise?

Sokat hallunk, hallhatunk mostanában a franchise szóról, magáról az üzleti működésről, de nem biztos, hogy pontosan tudjuk, mi van mögötte.

További információ a franchise-ról >>

Vállalati tanácsadás

Ha vállalati tanácsadásra van szüksége, cége fejlődni szeretne, akkor a franchise Önnek is megoldás lehet!

Tovább a vállalati tanácsadáshoz >>