dr. Mandel Katalin

franchise tanácsadó

A 2000-es évek közepétől kezdte meg tanácsadói tevékenységét a cégünk. Az elmúlt közel 20 évben számos induló vállalkozásnak, illetve már működő hálózatnak segítettünk a növekedésben és rendszerének stabil alapokra helyezésében.

Munkánk során betekintés nyertünk több száz hazai és külföldi koncepció felépítésébe. Olyan hálózatok fejlesztésében, illetve nemzetközi terjeszkedésében vettünk részt, mint például a DIEGO, a Benu Gyógyszertárak vagy éppen az AXA Bank.

A legkisebb, induló vállalkozásoktól egészen a nagy vállalatokig tapasztalatunk van az üzleti modellek felállításától, megalkottásától kezdve az üzleti terv összeállításán egészen az új piacokon, új szektorokban való terjeszkedésig.

Szinte minden szektorból vannak ügyfeleink a gyógyszeripartól kezdve a a kereskedelmen és vendéglátáson át egészen a szépségiparig, illetve az oktatásig.

A cég vezető tanácsadója dr. Mandel Katalin, aki 12 éve a Magyar Franchise Szövetség főtitkári posztját is betölti és korábban éveken keresztül az Európai Franchise Szövetség igazgatósági tagja volt, emellett a Franchise Vállalkozás írója, illetve a Franchising in V4 countries és a Franchising in Eastern Europe című könyvek társszerzője.

Mi a franchise?

Sokat hallunk, hallhatunk mostanában a franchise szóról, magáról az üzleti működésről, de nem biztos, hogy pontosan tudjuk, mi van mögötte.

További információ a franchise-ról >>

Vállalati tanácsadás

Ha vállalati tanácsadásra van szüksége, cége fejlődni szeretne, akkor a franchise Önnek is megoldás lehet!

Tovább a vállalati tanácsadáshoz >>