fbpx

SEGÍTÜNK A KÖVETKEZŐ SZINTRE LÉPNI

Cégünk a 2000-es évek közepétől kezdte meg tanácsadói tevékenységét az elmúlt közel 20 évben pedig számos induló vállalkozásnak, illetve már működő hálózatnak segítettünk a növekedésben és rendszerének stabil alapokra helyezésében. Munkánk során betekintés nyertünk több száz hazai és külföldi koncepció felépítésébe. Olyan hálózatok fejlesztésében, illetve nemzetközi terjeszkedésében vettünk részt, mint például a DIEGO, a Benu Gyógyszertárak vagy éppen az AXA Bank.

A legkisebb, induló vállalkozásoktól egészen a nagy vállalatokig tapasztalatunk van az üzleti modellek felállításától, megalkottásától kezdve az üzleti terv összeállításán egészen az új piacokon, új szektorokban való terjeszkedésig. Szinte minden szektorból vannak ügyfeleink a gyógyszeripartól kezdve a a kereskedelmen és vendéglátáson át egészen a szépségiparig, illetve az oktatásig.

dr. Mandel Katalin 20 éve végez tanácsadói tevékenységet induló vállalkozások és már működő hálózatok számára. Munkája során betekintést nyert több száz hazai és külföldi koncepció belső működésébe, részt vett több nemzetközi hálózat terjeszkedésében is. Szinte minden szektorból vannak ügyfelei a gyógyszeripartól kezdve a kereskedelmen és vendéglátáson át egészen a szépségiparig és az oktatásig.

Milla Tamás

Franchise tanácsadó

Rabi József

Franchise tanácsadó

Millavári Áron

Pénzügyi szakértő

Márcsev Zsolt

Marketing

Milla Tamás
Franchise tanácsadó
Rabi József
Franchise tanácsadó
Millavári Áron
Pénzügyi szakértő
Márcsev Zsolt
Marketing
Previous slide
Next slide

SZAKÉRTŐKKEL KÖZÖSEN

0 +
vállalkozó
0
franchise hálózat
0 +
év tapasztalat

Ha úgy érzi, hogy együtt egy magasabb szintre tudnánk emelni a cégét, írjon nekünk!

Elérhetőségek

1027 Budapest, Margit krt. 64/b

office[kukac]dakexpo.com

+36 20 802 7196