Vállalati tanácsadás: a franchise az Ön cégének is megoldás lehet!

Egy vállalati tanácsadás hasznossága egyetlen mutatóval mérhető: képes-e a cég életképességét javítani.

Nem állítjuk, hogy a franchise minden üzleti szituációra megoldás lehet. Azonban rengeteg olyan cég van Magyarországon s, amely számára talán minden egyéb vállalati tanácsadás előtt érdemes legalább megvizsgálni a franchise, mint üzleti működési forma lehetőségét.

Mikor lehet a franchise a megfelelő megoldás az Ön cége számára?

Középvállalatok esetében

Ha az Ön cége valamilyen területen képes egyedülálló szolgáltatást vagy termékkínálatot nyújtani, működése stabil, és legalább néhány éves múlttal rendelkezik, mindenképp fontolja meg a franchise rendszer kialakításának lehetőségét.

Az Ön számára egy franchise rendszer olyan növekedési lehetőséget biztosít, amelyet hagyományos üzleti keretek között, más módon szinte lehetetlen lenne elérnie. Bankhitel, befektető, vagy bármilyen más – jelenleg igazán nehezen megszerezhető – tőkeforrás nélkül képes lehet a cégét éveken vagy akár évtizedeken keresztül stabil növekedési pályára állítani.

Új piacokat érhet el, üzletek tucatjait nyithatja anélkül, hogy ennek akár anyagi, akár személyi kockázatát Önnek egyedül kellene viselnie.

Induló vállalkozások részére

Ha Ön induló vállalkozás, netán egyéni vállalkozó, akkor az Ön számára nem elvetendő gondolat egy franchise rendszerhez való csatlakozás.

Franchise átvevőként Ön készen kap egy olyan üzleti modellt, aminek buktatóin már mások mentek keresztül. Önnek nem a nulláról, és ami még fontosabb, nem egyedül kell a vállalkozását felépítenie. Egy szakértő csapat lesz az Ön háta mögött és Ön mellett egyszerre, akiknek üzleti célja ugyanaz, mint Öné. Egy ilyen háttér felbecsülhetetlen értékkel bír a mai rendkívül nehéz gazdasági környezetben.

Franchise tanácsadás szolgáltatásunk

Ha úgy gondolja, hogy cége számára hozhat többet és jobbat is a jövő, ha tudja, hogy a vállalkozása képes lenne a mainál többre is, akkor keressen fel bennünket. Vállalati tanácsadás szolgáltatásunkkal segítünk az Ön számára megtalálni, hogy a franchise mely formája lehet gyümölcsöző a jövőre nézve.